Bota

73-vjeçari që lufton me kancerin arriti të përfundojë ëndrrën e jetës (Video)

Një artist në Angli ka arritur të përfundojë një pikturë në mur, ëndrrën e jetës së tij edhe pse u përball me shumë të papritura.

Colin Seal pikturoi disa varka në bregun e Norfolk, por nuk e dinte nëse do arrinte ti përfundonte.

“Unë jam vërtetë i nderuar që pikturoj këtë mur. 8 muaj më parë mësova se kam leucemi, kancer dhe mendoja se nuk do isha këtu për të përfunduar punën. Unë e vlerësoj shumë jetën, ndoshta më shumë se përpara. Unë jam afër vdekjes, por s’jam shqetësuar kurrë për këtë. Thjesht e adhuroj idenë që gjërat ti kalojnë gjeneratës tjetër,” – tha ai për BBC.

73-vjeçari ka ndërtuar karrierën e tij në Amerikë, ku ka arritur të krijojë imazhe dhe për kompaninë e filmave Ëalt Disney.

Piktura e tij i referohet varkave 150-vjecare ‘RNLI’ në Sheringham, që kanë shpëtuar më shumë se 500 jetë.

Komentoni