LifeStyle

5 gjëra që secili çift duhet të shënojë

Ne besojmë se ju kujtohet dita kur e keni bërë lidhjen zyrtare dhe e keni festuar atë datë rregullisht. Por, a keni kujtuar përvjetorët e tjerë të vegjël për të cilët lidhja juaj është aq e fuqishme dhe fantastike?, raporton Kosova.info.

Mos harroni datat e rëndësishme, shkruani ato dhe sugjeroni të dashurit tuaj për të shënuar pesë gjërat që do I cekim në vijim e që do ju bëjnë ta doni njëri tjetrin edhe më shumë.

Puthja e parë është një nga treguesit e parë të përputhshmërisë. Dhe megjithëse ky kontakt i parë fizik nuk është gjithmonë më romantiku, mjafton ta mbash mend atë përgjithmonë. Nëse nuk i mbani mend datat mirë, atëherë e shënoni kur kjo ndodhi sepse ai moment vlen të kujtohet.

Grindja e parë zakonisht fillon si një përpjekje për të shmangur fjalët e pasakta që nuk zgjasin shumë, por grindjet shpejt përshkallëzohen. Për fatet tona të mëdha, ka diçka që quhet marrëdhënie seksuale. Është shumë e rëndësishme që ju mbijetuat grindjen. Dhe për sa kohë që kaloni kohë së bashku, qofshin ato edhe jo të këndshme, dhe jo vetëm momente të bukura, keni arsye për të festuar

Lotët e para zakonisht pasojnë pas grindjes së parë të madhe, ndërsa i paraprijnë seksit të pajtimit. Më shpesh ti je ajo që qan, dhe ai është ai që ulet në mendime dhe të cilit i vjen sinqerisht keq. Ju shpejt do të qeshni përsëri sikur të mos kishte ndodhur asgjë, ju qëndroni së bashku dhe e gjithë kjo është pjesë përbërëse e çdo marrëdhënieje. Po, e saktë, e çdo marrëdhënie. Relakoshuni dhe jini të lumtur që keni njëri-tjetrin.

Udhëtimi juaj i parë i përbashkët është një mundësi e përkryer për të njohur vërtet njëri tjetrin. Kur jemi jashtë zonës sonë të rehatshme, dhe në një mjedis krejtësisht të ri, shfaqen në sipërfaqe tiparet më të mira, por edhe fatkeqësitë më të këqija. Nëse e kaloni me sukses këtë ‘test’, mos ngurroni ta festoni, sepse keni arsye për këtë!

Seksi i parë pothuajse nuk është kurrë i njëjtë me atë që e imagjinonim. Në realitet, ai është i ngathët, ritmi i çuditshëm, i papërshtatshëm, simpatik, nervor dhe pak qesharak. Dhe ai është vetëm fillimi i gjetjes së ritmit të përsosur që ju mban së bashku. Por kjo është një tregues i dëshirës për intimitet dhe dashuri. /KI/

Komentoni